Premier Partners 5 jaar

Celebrating our past, inspiring our future.

Meer

Lees meer
tax compliance

Navigeer door complexe situaties

Premier Partners is een overkoepelingsorgaan dat u helpt met navigeren door complexe belastingsituaties en het waarborgen van tax compliance.

Meer

Lees meer
contractmanagement

Wegvaren met Premier Partners

Contracten sluiten in het buitenland kan spannend en veelbelovend, maar ook stressvol zijn. Premier Partners is gespecialiseerd in contractmanagement en helpt u bij het garanderen van een positieve en probleemloze ervaring. 

Meer

Onze diensten

Contractmanagement

Wij beheren en stroomlijnen de contractuele en administratieve processen voor uw externe contractanten, zodat zij zich kunnen richten op hun werkzaamheden. Wij garanderen dat freelancers in overeenstemming met de landelijke wetten omtrent arbeidscontracten en belastingen werken. Dit geeft u verhoogde bescherming om buitenlandse contractanten in te zetten zonder wettelijke of fiscale terugslagen.

Onze kantoren bevinden zich in Nederland, maar wij zijn ook gevestigd in België en Zwitserland.

Waarom Premier Partners?

Uitvoering gericht op klantenservice met individuele accountmanagers.
Zeer geavanceerde administratie- en boekhoudsystemen voor uw fiscale zaken.
Zeer concurrerende prijs, waardoor een uitstekende meerwaarde in Europa gecreëerd wordt.
Volledige en nauwkeurige rapportage van de financiële boekhouding en salarisadministratie.
Professioneel advies in HR en Europese start-ups voor tijdelijke aanstellingen.

Contracten in het buitenland

Premier Partners werkt met wervingsbureaus en zakelijke klanten en verzekert dat passende oplossingen worden aangeboden voor onze contractanten en freelancers. Zij zullen wervingsbureaus en onze zakelijke klanten in staat stellen om te garanderen dat zij het beste talent werven en verzekeren dat contractanten in overeenstemming met de lokale wetgeving opereren.
Bekijk alle locaties

Wervingsbureaus

Premier Partners biedt u een snelle en efficiënte dienst aan om u te assisteren bij het herindelen van aannemers in het buitenland, waardoor u de tijd hebt om zich te richten op het werven.

Bij het inzetten van expat aannemers binnen Europa is het belangrijk om te zorgen dat zij opereren binnen de wetgevingen van dat land omtrent belastingen en sociale zekerheid, of dat zij in aanmerking komen voor vrijstelling (bijvoorbeeld via de A1-verklaring) om aansprakelijkheid voor u en uw klant te voorkomen.